Incident bizar la un complex comercial din Gheorgheni: 11 oameni au avut nevoie de asistenţă medicală după ce instalaţia de stingere a incendiilor s-a declanşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arăta interiorul complexului comercial la intervenţia ISU Harghita FOTO ISU Harghita
Aşa arăta interiorul complexului comercial la intervenţia ISU Harghita FOTO ISU Harghita

Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat dintr-un complex comercial din municipiul Gheorgheni, după ce, din motive necunoscute, dar aflate în curs de investigare, s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, cu pulberi.

Echipajele medicale prezente la complexul comercial din Gheorgheni, unde s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane care au inhalat praf sau au suferit atacuri de panică, şase dintre ele urmând să fie transportate la spital, a informat ISU Harghita.

"Până în aceste momente, s-a acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane (cu atac de panică şi inhalări de praf), dintre care patru de către echipajul SMURD şi şapte de echipajul SAJ. Din cele 11 persoane, şase au solicitat transportul la spital. 40 de oameni s-au autoevacuat în total", se arată în informarea ISU Harghita.

Conform aceleiaşi surse, a fost solicitat încă un echipaj al Serviciului de Ambulanţă pentru transportul celor şase persoane la spital.

Totodată, în spaţiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.

Vă recomandăm şi:

Dorel de la autostradă. Două oraşe şi cinci comune din Alba rămân timp de 40 de ore fără apă potabilă

Investigaţii privind comerţul online: sunt vizate site-urile de rezervări turistice şi raporturile dintre restaurante şi curierat

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite