Cătălin Botezatu îşi prezintă noua colecţie pret-a-porter la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu îşi prezintă colecţia la Promenada Mall
Cătălin Botezatu îşi prezintă colecţia la Promenada Mall

Promenada Mall organizează în această seară cel mai grandios show de modă din Târgu-Mureş, începând cu ora 19.00. Mureşenii sunt aşteptaţi să admire creaţiile le lui Cătălin Botezatu, prezentate de cele mai frumoase modele din ţară.

Pentru publicul ce va fi prezent în această seară şla Promenada, designerul va prezenta ţinute din celebrele sale colecţii pret-a-porter, atât pentru doamne, cât şi pentru domni, într-un decor fascinant, ce va tranforma Promenada Mall într-una din cele mai faimoase locaţii de pe harta naţională a modei.

La finalul spectacolului, în premieră pentru judeţul nostru, va avea loc lansarea audiobook-ului ”Trei vieţi. Pedeapsa”, în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu, urmată de o sesiune de autografe.

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut designer român, atât în ţară, cât şi peste hotare, unul din puţinii care se poate mândri cu prezentări de modă organizate pe mai  toate continentele. Catalin Botezatu este, dealtfel, şi designerul român cu cele mai multe premii obţinute de-a lungul prodigioasei sale cariere în domeniul modei şi singurul creator de moda autohton care se ocupă personal de scenografie, regie, coloana sonoră cât şi de stilingul colecţiilor sale (bijuterii, pantofi, aplicatii capilare etc.).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite