Bitză concertează diseară în Cetatea Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bitză susţine diseară un concert în clubul Aristocrat Society din Sighişoara
Bitză susţine diseară un concert în clubul Aristocrat Society din Sighişoara

Clubul Aristocrat Society din Sighişoara le-a pregătit fanilor muzicii rap un nou concert de excepţie, după ce în urmă cu câteva săptămâni i-a avut pe scenă pe băieţii de la Paraziţii.

Bitză, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai genului, din România, cu cinci albume la activ, va urca pe scena clubului sighişorean începând cu ora 22.00.

Bitză este numele de scenă al lui Mihai Biţă, artistul debutând în trupa Ro-Mania, trupă care a lansat multe piese adaptate din folclorul românesc. La scurt timp, Mihai a părăsit trupa Ro-Mania şi împreună cu alţi trei băieţi, înfiinţează o nouă formaţie, numita Déjà Vu, trupă cu care a abordat o multitudine de stiluri, mergând de la RnB până la dance.

După un singur album Déjà Vu, Mihai Biţă se orientează spre hip-hop şi apare ca invitat la piesa “Fără tine” de pe albumul “Categoria grea” al trupei Paraziţii. În primele doua ediţii (2004, 2005) ale festivalul FânFest, Roşia Montană Bitză a concertat pro bono (gratuit) în cadrul campaniei „Salvaţi Roşia Montană”.

Preţul unui bilet la concertul din această seară este de 15 lei. Pentru rezervări, clubul sighişorean pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon 0265.777.999.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite