BC Mureş îşi continuă cursa către play-off. Următorul hop, Gaz Metan Mediaş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tigrii vor juca în această seară, de la ora 17.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, o echipă care se anunţa a fi o forţă a campionatului în acest sezon, dar a cărei evoluţii nu s-au ridicat la aşteptările fanilor în ultimele etape.

BC Mureş vine după o victorie de senzaţie în faţa celor de la CSU Asesoft Ploieşti, primul succes obţinut la Târgu-Mureş în faţa campionilor. Echipa mureşeană şi-a propus să câştige cât mai multe meciuri până la finele sezonului regulat, deoarece astfel şi-ar asigura un adversar mai facil în prima rundă a play-off-ului şi, totodată, un parcurs cât mai uşor către marea finală.

În tur, BC Mureş a câştigat meciul din Sala Sporturilor. Cei aproape 1700 de spectatori prezenţi atunci la meci au asistat la o victorie frumoasă a favoriţilor în faţa medieşenilor, cu scorul de 79 la 64. Chiar dacă scorul a fost drastic, judecând după modul în care s-au prezentat cele două echipe, victoria mureşenilor a fost incontestabilă.

În momentul de faţă, Tigrii ocupă poziţia secundă a clasamentului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, cu 30 de puncte, trei mai puţine decât liderul CSM Oradea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite