Adrenalină şi senzaţii tari în cadrul Mureş Marathon 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul propriu-zis începe mâine, de la ora 14.00, în comuna Meştera
Maratonul propriu-zis începe mâine, de la ora 14.00, în comuna Meştera

Cel mai important eveniment sportiv organizat anual în Defileul Mureşului, Mureş Marathon, va avea loc de azi şi până dumninică, evenimentul ajungând la ediţia a patra, una care se anunţă a fi extrem de spectaculoasă.

Startul la „Mureş Marathon” se va da în comuna Meştera, mâine, de la ora 14.00, iar finish-ul, în Răstoliţa. Distanţa pe care trebuie să o parcurgă fiecare concurent sau echipaj este de 24 de kilometri. După terminarea maratonului concurenţii vor putea participa la concursul de slalom pe ape repezi pe râul Mureş, care va fi organizat în localitatea Răstoliţa.

Participanţilor li se asigură gratuit spaţiu pentru cazarea cu cortul. Echipamentul trebuie asigurat de fiecare participant, iar purtarea vestelor de salvare şi a căştilor de protecţie pe tot parcursul concursului este obligatorie, din motive de siguranţă. Echipamentul trebuie asigurat de fiecare participant la Mureş Marathon, astfel că dacă driţi să luaţi parte la cel mai interesant eveniment de acest gen organizat în judeţul nostru, să nu uitaţi să fiţi pregătiţi nu doar fizic şi psihic pentru competiţia din acest weekend.

Taxa de înregistrare este de 35 de lei şi se achită la faţa locului, în dimineaţa concursului, la punctul de înregistrare. Fiecare participant care a plătit taxa de înscriere va primi un tricou Murel Marathon şi o diplomă de participare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite