20% reducere la toate zborurile Wizz Air! Promoţia e valabilă numai astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Discount-ul este valabil numai la rezervările efectuate astăzi
Discount-ul este valabil numai la rezervările efectuate astăzi

Wizz Air a lansat Promoţia de Anul Nou, valabilă o singură zi, reducând cu 20% toate tarifele pentru toate zborurile rezervate astăzi, 4 ianuarie. Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care vor rezerva zboruri pentru cele 83 de destinaţii (28 de rute din România) vor beneficia de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai mici.

Cu alte cuvinte, cine îşi rezervă astăzi un bilet pentru o cursă Wizz Air, va plăti cu 20% mai puţin decât în mod normal. La Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş sunt disponibile 11 curse regulate în acest an, o parte dintre ele urmând să fie active din luna aprilie sau mai (Munchen, Frankfurt şi Bologna). Totuşi, rezervări pot fi făcute pe site-ul Wizz încă de pe-acum, pentru oricare din cele 11 curse.
 
Promoţia Wizz Air de Anul Nou, de 20%, oferă pasagerilor noştri tarife şi mai mici, încât aceştia se pot bucura de aceleaşi discount-uri ocazionale oferite membrilor Wizz Discount Club, ce beneficiază de aceste promoţii, în plus faţă de discount-ul de garantat. Îi îndemnăm pe vânătorii de chilipiruri şi pe cei atenţi la cheltuieli să rezerve repede pentru că promoţia de Anul Nou se va încheia pe 4 ianuarie, la miezul nopţii”, a declarat Daniel de Carvalho Corporate Communications Manager Wizz Air.

Discount-ul de aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabil pentru rezervările noi. Reducerea de 20% nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite