VIDEO O bătrână bolnavă a murit de la lumânarea aprinsă pentru a-i lumina trecerea în viaţa de apoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a avut loc chiar în zona centrală
Incendiul a avut loc chiar în zona centrală

O bătrână în vârstă de 83 de ani din municipiul Târgu Jiu a decedat, în această seară, într-un incendiu care a pornit de la o lumânare care ar fi trebuit să-i lumine trecerea în viaţa de apoi, întrucât era foarte bolnavă.

Octogenara locuia într-un apartament de la etajul V al unui bloc de lângă Magazinul Parângu, împreună cu ginerele său. Potrivit pompierilor gorjeni, care au intervenit pentru stingerea incendiului, focul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă. Vecinii spun că bătrâna era foarte bolnavă şi trăgea să moară, iar ginerele împreună cu care locuia i-a aprins lumânarea, de la care a pornit incendiul. „A venit vecinul şi ne-a alertat că i-a luat foc casa. Am sărit să-l ajutăm. Am luat nişte găleţi să stingem incendiul. Am aruncat cu apă, dar bătrâna deja arsese. A fost o imaginea terifiantă“, ne-a spus un vecin. 

Două autospeciale au intervenit

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apa şi spumă şi o ambulanţă SMURD. „Incendiul se manifesta în dormitorul apartamentului şi în interior a fost găsită decedată o bătrână. În apartament a mai fost găsită o persoană care se afla în afara oricărui pericol", a spus reprezentantul ISU Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite