VIDEO Modul inedit în care un tânăr din Târgu Jiu şi-a cerut în căsătorie iubita. „A fost impresionată până la lacrimi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit
Boris şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit

Un tânăr din Târgu Jiu şi-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit. Adelin Boris, în vârstă de 22 de ani, este pasionat de automobilism. El s-a gândit ca împreună cu prietenii care fac parte din grupul de pe Facebook  „Group of cars" să-i facă o surpriză prietenei sale.

Mai mulţi tineri s-au strâns cu maşinile în zona Colegiului Naţional „Spiru Haret“, după care au pornit în coloană spre o altă zonă a oraşului, insuliţa de pe Jiu. Boris a fost surprins de numărul mare de participanţi: „Surpriza a fost gândită de către  mine si de catre  prietenii mei din «Group of cars». Am ştiut despre tot ceea ce se va întâmpla. Eu am venit cu ideea şi am cerut ajutorul lor, iar ei au fost dornici să ma ajute. La eveniment, iniţial trebuiau sa fie prezente in jur de 20 de maşini, dar, spre surprinderea mea, au ajuns 57 de maşini“, ne-a povestit Boris.

Impresionată până la lacrimi

Boris ne povesteşte că momentul în care şi-a cerut în căsătorie iubita a fost emoţionant, iar aceasta nu a bănuit nimic.

căsătorie
„Momentul a fost unul inedit, plin de emoţii, deoarece este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa noastră. Iubita mea, viitoarea mea soţie, a fost foarte surprinsă deoarece nu i-am lasat nicio urmă de bănuială. Aceasta a fost foarte emoţionată , rămânând plăcut impresionată pana la lacrimi,

ne-a mai spus Boris.

Acesta are vârsta de 22 de ani şi de cinci ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Eliza, care a împlinit 20 de ani chiar în seara în care a fost cerută în căsătorie.

Poliţia Locală, prezentă la cererea în căsătorie 

Interesant este că la eveniment a asistat şi un echipaj de la Poliţia Locală Târgu Jiu. „Politia locală era în patrulare în momentul în care noi organizam evenimentul. Iniţial, aceştia au dorit să le răspundem la câteva întrebări despre prezenţa noastră acolo, iar, în urma răspunsului dat, au hotărât să rămână până la finalul evenimentului pentru a supraveghea“, ne-a explicat Boris.

Boris are o mică afacere în Austria, dar îşi doreşte ca în anii următori să se întoarcă acasă.

.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite