VIDEO Accident pe Defileul Jiului produs de o şoferiţă care a efectuat o depăşire neregulamentară. Trei persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două autovehicule s-au lovit frontal
Cele două autovehicule s-au lovit frontal

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc astăzi pe drumul naţional care traversează Defileul Jiului

Potrivit poliţiei,  o femeie de 42 de ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism, pe Defileul Jiului, din direcţia Petroşani spre Târgu Jiu, a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, încălcând marcajul longitudinal continuu, în zona de acţiune a indicatorului - depăşirea interzisă - şi a lovit frontal un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus, la volan aflându-se un bărbat de 52 de ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara.

„În urma evenimentului ambii şoferi şi o altă tânără, pasageră în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri