Vicepreşedintele Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului din Gorj, amendat pentru participarea la o petrecere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălin Giurcău, subsecretar de stat şi vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Gorj, a participat sâmbătă seara la un chef, în restaurantul unei pensiuni din comuna Runcu, judeţul Gorj.

La acest eveniment au fost prezenţi mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Gorj şi Craiova, printre care şi Marian Puică, unul din cei mai mari producători de făină din România, care, conform presei locale, a fost condamnat în urmă cu nouă ani la o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru înşelăciune cu file CE fără acoperire, o serie de societăţi fiind prejudiciate. 

Imagini de la acest chef au fost postate pe Facebook şi se poate observa că nimeni nu păstrează distanţa recomandată de medicii specialiştii, şi chiar intră în contact fără respectarea distanţării fizice. 

În această perioadă, autorităţile au interzis desfăşurarea de nunţi, botezuri sau alte evenimente private. 

Mădălin Giurcău nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere. 

Giurcău a devenit liberal

Mădălin Giurcău a ajuns în anul 2011 în fruntea Protecţiei Consumatorului Gorj cu sprijin politic din partea Partidului Conservator. Acesta fusese, anterior, om de afaceri. 

Din funcţia de comisar şef adjunct al Comisariatului din Gorj, Mădălin Giurcău a ajuns la începutul acestui an vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, cu statut de subsecretar de stat. 

În presă s-a speculat faptul că numire a fost făcută tot politic, deoarece naşul său, Robert Filip, primarul oraşului Rovinari, era liderul din vremea respectivă al ALDE Gorj. Robert Filip a recunoscut într-o emisiune de televiziune că l-a susţinut pe Mădălin Giurcău să ocupe această funcţie. Acum, Robert Filip, dar şi finul său, şeful de la Protecţia Consumatorului din România, s-au înscris în PNL. 

Jumătate dintre participanţii la chef au fost amendaţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj a a anunţat că jumătate dintre particiopanţii la petrecere au fost sancţionaţi: „La data de 25 octombrie, poliţişti în cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu s-au sesizat despre faptul că în urmă cu o zi, la o pensiune de pe raza comunei Runcu, a avut loc un eveniment privat, la care au participat aproximativ 18 persoane. Urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea a 9 persoane care au fost sancţionate conform Legii 55 / 2020 cu sancţiuni în valoare totală de 22.500 lei, iar faţă de organizator s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 5.000 lei, conform aceleiaşi legi. Se continuă verificările în vederea identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale faţă de aceştia“.

   

(sursa:facebook.com/capritabodescu.cristinel)

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 

Femeie evacuată din locuinţă, după ce şi-a agresat soacra

Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a fugit de acasă cu prietenul ei în vârstă de 18 ani

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite