UPDATE Accident grav în Gorj: 19 răniţi, după ce o camionetă s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocamionul a ajuns într-o râpă
Autocamionul a ajuns într-o râpă

Accident deosebit de grav, în această dimineaţă, în judeţul Gorj, după ce o camionetă plină cu muncitori s-a răsturnat

Accidentul s-a produs în zona Cerna Sat, cea mai îndepărtată zonă din Gorj, în punctul cunoscut sub denumirea de «Naiba».

ORA 11:45: Bilanţul accidentului constă în 19 victime, cu vârste cuprinse între 13 şi 67 de ani. Toţi erau vecini ai şoferului din judeţul Mehedinţi şi plecaseră la cules de afine.

ORA 11.40: Camionul a căzut de la o înălţime de 25 metri.

Ora11,30: La volanul camionului căzut în râpă se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Obârşia Cloşani, judeţul Mehedinţi. Accidentul s-a produs pe un drum forestier, care era închis circulaţiei publice.

ORA 09.45: Trei dintre răniţi se află în stare foarte gravă şi este posibil să fie transferaţi la un spital din Bucureşti cu două elicoptere SMURD

Accidentul din judeţul Gorj, de azi-dimineaţă, s-a soldat cu 19 răniţi, după ce o camionetă cu muncitori s-a răsturnat pe un drum forestier de lângă localitatea Padeş. Zona este cunoscută ca una muntoasă, cu multe râpe şi foarte periculoasă. Pentru salvarea victimelor, au intervenit nouă ambulanţe. Răniţii au fost duşi la Spitalul Orăşenesc Baia de Aramă. De asemenea, şi un elicopter MAI va ajunge în zonă pentru a prelua victimele. 

Mai citiţi: 

Cumplit accident de circulaţie: Fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timişoara a ajuns în stare gravă la spital

UPDATE Accident grav produs de un şofer băut. O victima a murit
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite