Ucis de propriul tată. Tudorel a vrut să-şi despartă părinţii care se certau, dar cel care i-a dat viaţă l-a înjunghiat în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost înjunghiat mortal de propriul tată
Tânărul a fost înjunghiat mortal de propriul tată

Tudorel Purcaru, de 25 de ani, din comuna Ţânţăreni, a fost ucis, luni noapte, de către propriul tată, după ce a vrut să-şi despartă proprii părinţi, care erau la un pas să se ia la bătaie.

Tudorel a fost ucis de propriul tată, Ion Purcaru, de 47 de ani. Fapta a avut loc azi-noapte în comuna Ţânţăreni. Vecinii spun că băiatul a vrut să-şi despartă proprii părinţi, care se certau într-un mod cumplit. Ion Purcaru era pe punctul de a-şi lovi soţia cu un cuţit, dar Tudorel a intervenit şi, astfel, conflictul a degenerat şi fost lovit cu cuţitut de tatăl său în zona inimii. 

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore a suspectului Purcaru Ion, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. S-a reţinut de procuror, din probele administrate până în prezent, că acesta, în după-amiaza zilei de 8 iunie 2015, în jurul orei 18:30, a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona inimii fiului său, fapt care a condus la decesul acestuia. Inculpatul a comis fapta pe fondul consumului de băuturi alcoolice”, a spus Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Ion Purcaru spune că s-a autoapărat şi că a fost şi el lovit de fiul lui.

Vecinii spun  că a fost vorba de un accident

Băiatul lucra în judeţul Timiş, dar venise acasă pentru a-şi lua actul de identitate.  Ion Purcaru este angajat la termocentrala Turceni şi se certa frecvent cu soţia lui, pentru că aceasta avea viciul alcoolului. „A fost un accident. Tudorel a intervenit ca să-şi despartă părinţii, iar tatăl l-a nimerit pe el. Ion este un om foarte liniştit şi respectuos. Nu ştiu cum s-a ajuns aici", ne-a spus Felicia, vecină cu familia Purcaru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite