Târgu-Jiu: Secretarul Primăriei Stăneşti spune că a fost răpus de prea multă muncă şi de prostată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Nica spune că nu  consumat alcool, cu toate că dormea dus cu capul pe birou şi a fost trezit cu mare greutate. Secretarul este student la Facultatea de Dept şi se pregăteşte de susţinerea examenului de licenţă, dar şi de pensionare.  

Secretarul Primăriei Stăneşti care a fost surprins în timp ce dormea buştean cu capul pe birou susţine că nu era băut şi că nu pusese gura pe alcool, cu toate că, după ce s-a trezit, a vorbit vrute şi nevrute şi a spus că-i place să bea şi că va bea până când va muri. Mai mult decât atât, Dumitru Nica spune acum că muncea de la 1 noaptea şi că a obosit, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a adormit: „Am venit în primărie pe la 1 noaptea pentru că aveam nişte lucrări urgente de întocmit. La un moment dat, nu m-am simţit bine. Am simţit nişte înţepături la rinichi şi dureri la vezica biliară. Am zis să stau un pic, să mă liniştesc. Am stat aşa cum capul pe masă. Eram şi stresat să termin o parte din acte. La vârsta mea de 61 de ani nu mai pot rezista să muncesc aşa de mult“. Am auzit strigându-se pe la uşă, dar nu m-am ridicat să văd ce se întâmplă, pentru că am vrut să stau liniştit. M-am trezit cu mulţi ziarişti, care au început să mă întrebe din toate părţile. Am spus că-mi place să beau, pentru că mă tot întrebau. Nu am băut nimic. Eram obosit şi mă simţeam rău. Trebuia să vină cu un alcooltest ca să-mi ia alcoolemia“, spune Dumitru Nica.


Secretarul se pregăteşte pentru licenţă, dar şi de pensie

image


Secretarul Dumitru Nica este student la Facultatea de Drept şi se pregăteşte pentru examenul de licenţă, pe  care îl va susţine în luna iunie, iar în toamnă se va pensiona. „O să-mi iau concediul de odihnă în luna iunie ca să susţin examenul de licenţă., Am făcut facultatea pentru că nu puteam să lucrez în continuare ca secretar. În septembrie voi băga dosarul de pensionare“, precizează secretarul. Acesta lucrează de 30 de ani în funcţia de secretar.

Sancţionat cu avertisment

Conducerea Primăriei Stăneşti a înaintat la Comisia de disciplină din cadrul Prefecturii o propunere de sancţionare cu avertisment a secretarului: „Nu a mai fost niciodată într-o asemenea stare. Atâta timp cât nu am dovezi, nu pot să spun că era băut. Eu m-am întâlnit de dimineaţă cu el, ne-am salutat şi părea în regulă, după care am plecat la Târgu-Jiu pentru rezolvarea unor probleme. Am fost sunat să vin la primărie că sunt nişte probleme. Am înaintat o propunere de sancţionare către Comisia de disciplină din cadrul Prefecturii Gorj. O să propun sancţionarea cu avertisment“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite