Târgu-Jiu: Prostituate din Gorj şi Bihor, prinse la produs lângă Coloana Infinitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 17-18 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au desfăşurat acţiuni, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi diminuarea fenomenului infracţional.

Astfel, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, au fost prezenţi pe raza municipiului Târgu-Jiu pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, surprinderii şi descurajării intenţiilor infracţionale ori contravenţionale, depistării, identificării şi tragerii la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale, prevenirea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.
       Poliţiştii au legitimat peste 400 de persoane, controlat 55 de localuri de alimentaţie publică şi au verificat în trafic peste 160 de autovehicule.
Pe parcursul acţiunilor, au fost constatate peste 184 de abateri de natură contravenţională, din care: 157 la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 10 conform Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 11 la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar diferenţa pentru încălcări ale altor acte normative.
Pe linie rutieră, deşi nu au fost înregistrate accidente de circulaţie cu victime, poliţiştii au fost fermi cu cei care nu au respectat legislaţia în vigoare. Ca urmare a controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au sancţionat 157 de abateri, au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, 6 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.
Dintre cele 10 persoane sancţionate pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, exemplificăm cazul a două tinere, S.M.I., de 19 ani, din oraşul Rovinari, şi V.M., de 26 ani, din comuna Budăslău, judeţul Bihor, care au fost depistate de poliţiştii de ordine publică, în zona parcului „Coloana Infinitului”, în timp ce acostau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani.
Referitor la cei care nu au respectat prevederile Legii nr. 12/1990, republicată, amintim cazul lui  A.M., de 37 ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, depistat în Piaţa 9 Mai, în timp ce comercializa telefoane mobile, fără a deţine documente legale de provenienţă. Cel în cauză a fost amendat cu 1.000 de lei, iar telefoanele mobile, evaluate la suma de 400 lei, au fost confiscate.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite