Tâlhăriţi în plină stradă de doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost reţinuţi
Cei doi tineri au fost reţinuţi

Doi tineri de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi tâlhărie calificată.

„La data de 3 februarie, poliţişti din cadrul IPJ Gorj au fost sesizaţi de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în seara zilei de 1 februarie a.c., în timp ce se afla pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, ar fi fost agresat de doi tineri.

De asemenea, la data de 6 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 1 martie a.c., cei doi tineri reţinuţi, sub ameninţări cu acte de violenţă, ar fi determinat un tânăr de 26 de ani, din Târgu Jiu, să le remită suma de 2.200 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale îi vor prezenta, astăzi, pe cei doi tineri reţinuţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul IPJ Bihor şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite