Tablete şi laptopuri pentru copiii aflaţi în grija statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii internaţi în centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au primit tablete şi laptop-uri printr-o donaţie.

Valoarea echipamanetelor IT care au fost donate de societatea Soceram s-a ridicat la valoarea de aproape 27.000 lei. 

Produsele IT au ajuns la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti şi la cei găzduiţi în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinţii săi „Petreşti” din Târgu-Jiu.

„Sponsorizarea primită de la SC SOCERAM SA Câmpina constă în 30 de tablete Lenovo, trei laptopuri ASUS şi 3 pachete videoproiector Acer cu ecran de proiecţie de trei metri. 

Tabletele au fost înmânate personal fiecărui  copil, de către reprezentantul sponsorului – domnul Mihai Ghebrea, director zonal SC SOCERAM SA, în prezenţa domnului Lucian Zălog, director general adjunct asistenţă socială copii în cadrul DGASPC Gorj, precum şi a reprezentanţilor complexului de servicii sociale. Beneficiarii serviciilor sociale s-au arătat încântaţi de aceste daruri neaşteptate, care le vor fi de un real folos şi pentru orele online“, a spus Laurenţiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite