Sinuciderea bizară a unui cântăreț de muzică populară, în timp ce făcea un apel video către soție

0
Publicat:

Gică Giurcă (42 de ani), cântărețul de muzică populară din Târgu Jiu care și-a pus ștreangul de gât, a murit în secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Cântărețul Gică Giurcă a murit la Terapie Intensivă, după ce și-a pus ștreangul de gât Foto:Facebook
Cântărețul Gică Giurcă a murit la Terapie Intensivă, după ce și-a pus ștreangul de gât Foto:Facebook

Acesta a fost găsit de mai mulți vecini în grădina casei tatălui său din localitatea Iezureni, care face parte din municipiul Târgu Jiu. Cântărețul a fost resuscitat și transportat la spital, dar starea acestuia a fost în continuare foarte gravă, astfel că a fost intubat pentru a fi menținut în viață. Gică Giurcă a murit duminică, 19 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe pagina acestuia de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe din partea prietenilor. „Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!“, este unul dintre numeroasele mesaje. Și soția acestuia a transmis un mesaj: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lăsat singure? Tu erai un om plin de viață. Nu știu de ce ai făcut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața“.

Se afla în depresie după ce a fost părăsit de soție 

Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice. Bărbatul era chiar într-un apel video cu soția sa în momentul în care își punea ștreangul de gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului.

Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de gestul sinucigaș avusese o reprezentație. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite