Serbările Zăpezii de la Rânca, organizate de autoritățile din Gorj și Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiștii sunt așteptați la Rânca
Turiștii sunt așteptați la Rânca

Mii de turiști sunt așteptați  să vină în acest week-end la Rânca, în județul Gorj, pentru a fi prezenți la Serbările Zăpezii

Manifestarea vor începe sâmbătă, de la ora 10.00, pe pârtia M1 din centrul zonei turistice, dotată cu teleschi, unde vor avea loc diferite concursuri și jocuri. „Se va desfășura un concurs de schi  pe diferite categorii de vârstă: până la zece ani, între 10 și 14 ani, între 14 și 20 de ani, peste 20 de ani și «old boys». Câștigătorii vor primi trofee, diplome și căciuli“, a spus Horațiu Gorun, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Gorj, organizator al evenimentului. Concursurile se vor desfășura duminică pe pârtia dotată cu telescaun și vor consta în: în trasul frânghiei, alergare în saci, aruncarea la țintă, alunecări pe zăpadă cu sania, placa, saci, etc.
Pe lângă Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Gorj, în urganizarea manifestărilor s-a implicat și instituția similară din județul vecin Vâlcea, dar și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea. „Nu am știut de implicarea acestor instituții. Nu știu cum pot organiza o acțiune care are loc într-un alt județ“, a spus Horațiu Gorun.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite