S-a rătăcit la cules de ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrân a fost găsită la o stână
Bătrân a fost găsită la o stână

O bătrână, în vârstă de 77 de ani, din localitatea Baia de Fier, s-a rătăcit prin pădure în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Femeia a plecat ieri dimineaţă la cules de ciuperci, împreună cu alte cinci persoane, pe Munetele Galbenu. Bătrâna s-a rătăcit şi nu a mai ajuns la punctul de plecare. Familia a sunat la 112, după ce femeia a fost de negăsit. În căutarea ei au pornit jandarmii şi salvamontiştii.

Bătrâna a fost găsită la o stână

Până la urmă, femeia a fost găsită la o stână. „După preluarea apelului, în căutarea persoanei rătăcite au fost direcţionate două patrule de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere Ordine Publică Novaci şi Postul Montan Rânca, care au început căutările pe versanţii muntelui Catalinu şi Galbenu, pe drumul forestier şi în apropierea unei mine de grafit din zonă. La orele 20.50, persoana căutată a fost identificată de către efectivele de jandarmi din Novaci, pe vârful muntelui Catalinu, la o stână de oi. După preluarea acesteia, a fost condusă la domiciliul său de către efectivele de jandarmi, care şi-au reluat misiunea“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite