Proiect de ecologizarea şi plantare în comuna Baia de Fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 500 de voluntari ar putea sa participe la proiect
Peste 500 de voluntari ar putea sa participe la proiect

Asociaţia Scout Society este singura organizaţie din Gorj care a intrat în finala Programului de Granturi „Raiffeisen Comunităţi”. Proiectul participant “Voluntar pentru comunitate” este al doilea pe regiunea Oltenia şi singurul din Târgu Jiu, iar  pentru a deveni câştigător are nevoie de susţinerea comunităţii.

Scopul proiectului este de a încuraja cetăţenii din regiunea Oltenia, şi în special Târgu-Jiu să desfăşoare activităţi de voluntariat în folosul comunităţii locale şi pentru ONG-urile din regiune. „Activitatea centrală va fi ecologizarea şi plantarea zonei Baia de Fier şi amenajarea unor trasee montane, care va implica circa 500 de voluntari dacă proiectul va fi câştigător“, a spus Corina Lebedinscaia, coordonator comunicare al Asociaţia Scout Society.

Cum se poate vota

Programul de Granturi „Raiffeisen Comunităţi”, aflat la cea de-a cincea editie, este primul de acest gen de pe piaţa bancară românească. Programul reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate în comunităţile în care Raiffeisen Bank SA îşi desfăşoară activitatea. Scopul principal al programului este de a încuraja organizaţiile şi instituţiile din România să dezvolte şi să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunităţii, care să ducă la îmbunătăţirea nivelului de trai din România. Astfel, pentru a vota unicul proiect ecologic din judeţul Gorj, este nevoie să urmezi câţiva paşi:

1.Faceţi un cont - intrînd pe http://raiffeisencomunitati.ro/ , apoi mergeţi către Program de Granturi, apoi Votează şi tu, unde vei selecta opţiunea “Înregistrează-te” şi completezi cu adresa de e-mail;

2.Intraţi pe e-mail pentru confirmarea contului şi accesaţi link-ul primit;

3.Căutaţi în lista de proiecte "Voluntar pentru comunitate" şi apăsaţi votează.

Asociaţia Scout Society este o organizaţie din Târgu Jiu care încurajează activismul şi voluntariatul în regiunea Olteniei. Aceasta a implementat numeroase proiecte locale, naţionale şi internaţionale centrate pe educaţia non-formală a tinerilor. În ultimii trei ani, peste 300 de tineri au avut ocazia să participe la schimburi de tineri în ţară sau în străinătate. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite