Primarul liberal din Târgu Jiu îi cere demisia lui Ludovic Orban: „Nu mai poate rămâne nicio zi în fruntea PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marcel romanescu foto fb

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, preşedintele PNL Târgu Jiu, îi cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, în urma declaraţiilor privind anularea scutirii de la plata impozitului pe salariu pentru informaticieni.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Romanescu susţine că declaraţiile făcute de liderul partidului nu reprezintă valorile şi principiile liberale: „Solicit demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal!

Romanescu face referire la declaraţia făcută de Ludovic Orban sâmbătă, 1 iunie, când a afirmat că nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit.   

Redăm, mai jos, postarea primarului Romanescu:

„Ca cetăţean al României care crede în oprirea declinului şi în restartarea în bine a ţării lui, ca preşedinte al PNL Târgu Jiu şi ca primar ales de români patrioţi, într-unul dintre cele mai roşii judeţe ale ţării – Gorj - luând act de declaraţiile impardonabile ale domnului Ludovic Orban, care doreşte diminuarea veniturilor IT-iştilor care n-au plecat, încă, din România, consider că dânsul nu mai reprezintă valorile şi principiile liberale şi că nu mai poate rămâne nici o zi în fruntea Partidului Naţional Liberal. (...) Nici un bun român nu poate cere şi nu poate anunţa demararea unor măsuri legislative care să genereze amplificarea exodului specialiştilor IT din România şi împovărarea suplimentară a mediului privat, care este oricum sufocat la maxim prin măsurile falimentare luate de coaliţia PSD – ALDE. Căci o creştere a preţului serviciilor din domeniul IT induce în mediul privat efecte similare cu ale scumpirii carburanţilor. Într-o Românie în curs de informatizare, orice afacere depinde din ce în ce mai mult de anumite prestaţii IT, a căror scumpire ar genera efecte negative în lanţ. Nu mai punem la socoteală un alt efect pervers: alte câteva mii de IT-işti din România ar lua, şi ei, drumul Occidentului.(...) Ludovic Orban, prin astfel de declaraţii, înscrie PNL-ul într-un concurs imbecil declanşat de PSD şi ALDE, care are ca miză cine face mai mult rău României şi românilor. Această ultimă declaraţie a domnului Ludovic Orban încheie un lung şir de poziţionări politice fie anemice, fie nefericite, care i-au făcut pe mulţi să confunde, în mod nedrept, PNL-ul cu PSD-ul şi cu ALDE, şi să eticheteze acest partid naţional şi istoric drept «aceeaşi mizerie»“, a transmis Romanescu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Citeşte şi 

Scandal din cauza impozitării IT-iştilor. Deputat USR: De ce am vrea să luăm tesla şi să ne lovim în felul ăsta?

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri