Pericolul asfixiei cu monoxid de carbon. Bătrână decedată într-un sat din Gorj. Fiul supravieţuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul bătrânei a fost salvat în ultimul moment                                                      Foto: Alin Ion
Fiul bătrânei a fost salvat în ultimul moment                                                      Foto: Alin Ion

O femeie de 75 de ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa ca urmare a intoxicaţiei cu monoxid de carbon, iar fiul ei a fost salvat în ultimul moment.

Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au intervenit şi au găsit-o pe femeie decedată, iar fiul său era în stare de inconştienţă. 

„În jurul orei 09:00, am fost anunţaţi prin numărul unic de urgentă 112, despre faptul că două persoane ar fi intoxicate cu monoxid de carbon într-o locuinţă din satul Ungureni, comuna Dăneşti. 

La fata locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi o ambulanţă SAJ Gorj, care au constatat că într-una din încăperile locuinţei era un bărbat în vârstă de 49 de ani, conştient, iar o femeie in jur de 75 de ani, decedată.

Bărbatului i s-au acordat primele îngrijiri medicale, urmând a fi transportate la UPU Târgu Jiu pentru investigaţii medicale amănunţite“, au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

Vă recomandăm să mai citiţi 

Un alt rapsod popular nepereche al Gorjului s-a stins din viaţă. „A fost pentru mine cea mai frumoasă voce a folclorului gorjenesc autentic!“ VIDEO

Accident grav pe pârtia de la Rânca. Un turist a intrat cu capul într-un stâlp, după ce a căzut de pe sanie

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite