Dramă în familia unui fost şef din Poliţia Gorj. Comisarul şef în rezervă şi soţia sa se luptă cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Ungureanu se luptă cu cancerul                                                   Foto: facebook.com/AsociatiaEleste
Soţii Ungureanu se luptă cu cancerul                                                   Foto: facebook.com/AsociatiaEleste

Fostul şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Aurel Ungureanu, are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul.

Aurel Ungureanu s-a luptat ani de zile cu cancerul, iar de curând a aflat că şi soţia sa suferă de această boală cumplită. Femeia are nevoie de o operaţie la o clinică privată, iar poliţistul face un apel la cei care îl pot ajuta pentru că soţia sa are nevoie de efectuarea unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din străinătate. 

„Numele meu este Ungureanu Aurel şi am 57 de ani.

În urmă cu 10 ani am fost diagnosticat cu un cancer de pancreas şi am suferit o intervenţie chirurgicală în urma căreia mi-a fost extirpat circa jumătate din corpul acestuia şi splina.

Din păcate, în anul următor boala a metastazat, fiind nevoie de o altă intervenţie chirurgicală, de această dată fiind necesară înlăturarea unei părţi din ficat şi din suprarenala dreaptă, precum şi a unei bucăţi din muşchiul diafragm.

De fiecare dată, intervenţiile chirurgicale au fost urmate de câte 6 luni de chimioterapie, dar mi-am revenit destul de bine şi am putut duce o viaţă aproape normală.

În anul 2016, din păcate mi-a apărut un nodul în plămânul drept şi a fost necesară o nouă operaţie, lucru ce s-a repetat în 2019 şi de fiecare dată chimioterapie, câte 12 şedinţe şi 30 de zile de radioterapie.

Din nou mi-am revenit extraordinar de bine, dar boala tot nu mi-a dat pace şi în martie 2021 a fost nevoie să-mi fie extirpat lobul inferior al plămânului stâng, de această dată nemaifiind nevoie de chimioterapie post-operator.

În luna septembrie am descoperit ca sunt din nou probleme la plămâni si am reînceput tratamentul cu citostatice, câte 3 zile consecutiv, la fiecare trei săptămâni.

De-a lungul timpului, costurile intervenţiilor chirurgicale, ale tratamentului şi ale celor multe zeci de investigaţii imagistice au fost enorme pentru nivelul veniturilor pe care le realizam ca familie, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, şi al prietenilor, cu credite bancare, am reuşit să supravieţuiesc şi să duc o viaţă mulţumitoare, să mă pot bucura că îmi văd cele două fiice crescând“, a relatat fostul poliţist într-o postare pe Facebook

Soţia suferă de cancer în stadiul trei

De curând, Aurel Ungureanu a primit o nouă vestă cruntă: soţia sa are cancer. 

„Din păcate, în urmă cu o săptămână, am aflat ca soţia mea, Laura Ungureanu, 55 de ani, suferă de un cancer ovarian, in stadiul trei, iar pentru vindecare sunt necesare 12-14 şedinţe de chimioterapie şi o intervenţie chirurgicală (hypec) într-o clinică privată.

Fără ajutorul unor oameni cu suflet mare nu putem face faţă cheltuielilor, în condiţiile în care, in această perioadă amândoi facem chimioterapie şi va trebui să ne mutăm în Braşov, unde facem tratamentul pentru circa patru luni de zile. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!", este mesajul transmis de fostul poliţist. 

Susţinuţi şi de o asociaţie

O asociaţie din Motru s-a oferit să ajute familia lui Aurel Ungureanu

„Am trimis 10.000 de lei acestei familii greu incercate de soarta. Cei care îi cunoaşteţi ştiţi ce familie mereu vesela era dar astăzi au mare nevoie e sprijinul cat mai multor persoane. Pentru a-i sprijini prin contracte de sponsorizare de la persoane juridice va rugam sa luaţi legătura cu noi“, este mesajul transmis de Asociaţia Eleste.

Contul lui Aurel Ungureanu este următorul: RO98 RNCB 0149 0194 1814 0012.


Vă recomandăm să citiţi şi 

Moneda olandeză care a fost strămoşul leului românesc. „Avea pe avers un leu stând pe labele din spate“

Eugen Trică a revenit la cârma echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite