Pandurii îşi vând golgheterul în Olanda. Mihai Roman a fost cedat la formaţia din prima ligă NEC Nijmegen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Pandurii a rămas fără golgheterul Mihai Roman, care a fost vândut la echipa olandeză, din prima ligă, NEC Nijmegen. Valoarea tranzacţiei se ridică la suma de 600.000 de euro, fără TVA. În plus, echipa gorjeană va mai încasa 15% dintr-un viitor transfer.

Plecarea lui Mihai Roman a fost realizată chiar în ultima zi de transferuri. Oferta făcută de olandezii de la NEC Nijmegen este cu mult peste cele din campionatul intern. De vârful echipei gorjene a mai fost interesată şi echipa antrenată de Reghecampf, Litex. „Mihai Roman şi-a dat acordul să meargă acolo. Ne-au cerut nişte analize ale lui, doctorul Paligora le-a trimis şi urmează ca să se concretizeze. Ei se grăbesc pentru că ori e albă, ori e neagră. E ultima zi de transferuri în Olanda”, a spus Edi Iordănescu. 

Edi vrea un înlocuitor 

Edi Iordănescu vrea un înlocuitor pentru Mihai Roman, în condiţiile în care atacul se bazează acum doar pe Wellington, care este accidentat. „Eu m-am obişnuit să plece jucători. Poate iau de la echipa a doua pe cineva. Nu ştiu, vedem, căutăm. Problema e că totul este din scurt. De afară nu mai putem să aducem decât jucători liberi, s-a închis perioada de transferuri acolo. Din ţară nu ştiu ce resurse avem. Atacanţi liberi în România nu sunt, toţi care ar putea ajunge la noi înseamnă bani. Sper ca din banii pe care îi luăm pe Roman să-i reinvestim. Vreau un atacant şi un mijlocaş central”, a spus Iordănescu.

Hora s-a dovedit a fi o soluţie pentru atacul echipei gorjene. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite