O elevă model s-a spânzurat de dorul mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care eleva şi-a pus capăt zilelor
Casa în care eleva şi-a pus capăt zilelor

Adriana Singuran, în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Şcoala generală nr. 7 din Târgu Jiu, şi-a pus capăt zilelor din cauza dorului de mamă, care plecase de puţin timp la muncă în Italia.

Fata s-a spânzurat cu o eşarfă de o ţeavă. Tatăl este cel care şi-a găsit fiica moartă în casă. Aceasta a sunat-o ca să se trezească pentru a merge la şcoală, dar nu i-a răspuns, aşa că a mers acasă. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Ambulanţă, din care a făcut parte chiar mătuşa sa, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea fetei. Eleva locuia doar cu tatăl ei, mama fiind plecată la muncă în Italia.
Vecinii şi profesorii fetei au fost şocaţi la aflarea teribilei veşti. Aceştia spun că fata era tristă în ultimul timp, după ce mama ei plecase din nou la muncă în Italia. „Se înţelegeau bine. Mama este plecată în Italia. Se înţelegea bine cu tatăl ei. Nu i-am văzut vreodată certându-se. Am rămas tablou când am auzit“, a spus un vecin.

Făcea parte din echipa de gimnastică

Eleva sinucigaşă a fost chiar plecată mai mulţi ani alături de mama ei în Italia. Aceasta era o elevă model. Avea numai note de 9 şi 10 şi făcea parte din echipa de gimnastică a şcolii. „Eram la oră chiar la clasa lor. Vestea a venit ca un trăznet. Am fost zdruncinată de această veste. Era o fată deosebită. Era o elevă şi o colegă deosebită. Nu avea niciun fel de probleme la şcoală. Am încercat să găsesc nişte explicaţii şi singurul lucru care îmi vine în minte este cel legat de mama ei. Ea a fost mai mult timp plecată în străinătate şi chiar şi fata a fost plecată câţiva ani. A revenit şi a reuşit să se acomodeze. Era un copil extraordinar de conştiincios. Mama a fost în ţară în ultima perioadă şi în ultimele săptămâni a plecat“ a spus Maria Drăgulescu, director adjunct şi profesor de limba şi literatura română.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite