Nepotul primarului Bîrcă este acuzat de furt calificat. Adolescentul ar fi intrat prin efracţie într-o casă şi a furat produse electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul primarului ar fi intrat pe fereastră
Nepotul primarului ar fi intrat pe fereastră

Ionuţ Cristian Ularu, în vârstă de 18 ani, nepotul primarului Ion Bîrcă de la Turburea, este cercetat păenal de poliţie pentru furt calificat.

Adolescentul ar fi intrat prin efracţie, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, în casa unor localnici şi a furat mai multe bunuri. 

Conform poliţiştilor, nepotul primarului a spart fereastra unei case din comuna Turburea şi a furat mai multe bunuri. Proprietarii imobilului lucrează în Italia, dar veniseră pentru o scurtă perioadă acasă. Aceştia s-au întors la lucru şi tânărul a crezut că au lăsat în locuinţă bunuri cu o foarte mare valoare. 

A furat aparate electrocasnice 

Ionuţ Cristian Ularu este suspectat că ar fi sustras din imobil mai multe bunuri de uz casnic: un cuptor cu microunde, un fier de călcat, un cuptor electric, dar şi un storcător. „Este la prima abatere şi i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. Poliţia a fost sesizată şi când au ajuns la faţa locului au constatat că fusese spartă o fereastră la imobil”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tatăl vitreg a dat o spargere la primărie 

Şerban Cosmin Becheru, tatăl vitreg al băiatului, a spart Primăria Turburea în anul 2005. În perioada respectivă, Ion Bârcă era viceprimar. Cumnatul lui a intrat în sediul primăriei şi a furat 6000 de lei. Nu a dat spargerea de unul singur, ci a mai fost ajutat şi de  Constantin Guţă, zis Păpălău.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite