Mira, despre participarea la „X Factor“: „Nici nu am fost difuzată. A fost destul de bizar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama Mirei a mărturisit că nu şi-a dorit ca fiica să urmeze o carieră muzicală                Captură: Pro Tv
Mama Mirei a mărturisit că nu şi-a dorit ca fiica să urmeze o carieră muzicală                Captură: Pro Tv

Cântăreaţa Mira a participat pentru prima dată alături de mama ei, Aurelia Cimpoieru, care trăieşte în comuna Câlnic, din judeţul Gorj, la o emisiune de televiziune. Cele două au fost invitate la emisiunea „La Măruţă“.

Mama Mirei a povestit că au locuit timp de 20 de ani în Rovinari, într-un bloc, după care s-a mutat la casă, în comuna Câlnic. 

Aurelia Cimpoieru este cântăreaţă de muzică populară şi a a mărturisit că nu a dorit ca fiica sa să cânte: „Nu am dorit ca ea să cânte, pentru că mi se părea foarte greu. Eu cântam trei zile la muncă. Eu am sfătuit-o să meargă la Medicină, dar ea cânta mereu. Cânta pe scara blocului. Toată lumea îmi spunea că ce frumos cântă şi că o plătesc doar ca să le cânte şi ei să bea o bere lângă ea. Nu am fost de acord. În clasa a VI-a, de ziua ei, a cântat o piesă de Rihanna şi atunci mi-am dat seama cât de talentată este. Mă gândeam că nu este nicio diferenţă. Ea ne tot spunea că vrea să meargă la Palatul Copiilor de la Târgu Jiu, iar eu i-am pus condiţia să ia aceleaşi note la şcoală. A fost bine în continuare“. 

Nota 2 la Matematică

Mama cântăreţei a fost foarte supărată când a aflat că fiica sa are nota 2 la Matematică: „Am avut un şoc când am ajuns la liceu şi am văzut nota 2 la Matematică“. 

mira la maruta

Foto: facebook.com/aurelia.cimpoieru

Mira a mărturisit că se aştepta ca mama ei să-i dea câteva palme: „S-a întors către mine şi atât mi-a spus: «Mirabela, vorbim noi acasă». Chiar mă aşteptam să mă ia la palme. Am avut o surpriză când am ajuns acasă pentru că mi-a spus doar atât: Te rog frumos să nu mă faci de râs“. 

Dezamăgită după ce a fost la „X Factor“

Mama cântăreţei a dezvăluit că a fost dezamăgită după ce a participat la emisiunea „X Factor“: „Am fost dezamăgită după ce a mai participat la un alt concurs. A apărut Vocea României. A fost înainte o colegă de-ai ei şi soţul meu a hotărât să o ducem acolo. Eu nu am mai vrut să merg pentru că am mai fost la Timişoara şi eram dezamăgită“. 

Mira a precizat că nici măcar nu a fose difuzată pe post: „Am fost şi la un moment dat am ieşit din concurs. Nici nu am fost difuzată. A fost destul de bizar“. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Porc tăiat şi pârlit în mijlocul unei străzi din municipiul Târgu Jiu. „Doar în România poţi vedea asta“

Grevă de avertisment de două ore la cariera minieră Lupoaia din Oltenia. Minerii vor să iasă mai repede la pensie

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite