Louis Darby revine în meciul cu U BT Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Louis Darby revine pe teren în meciul pe care Energia îl va disputa mâine, în deplasare, în faţa echipei U BT Cluj-Napoca. Jucătorul american a fost indisponibil aproximativ o lună.

Baschetbalistul american s-a refăcut după accidentarea suferită va contribui la obţinerea unui rezultat favorabil în meciul cu U BT Cluj-Napoca. „Louis va reveni la meciul cu BT Cluj. Cred că ne va ajuta, în special, la problemele pe care le avem la recuperări şi este pregătit 100% pentru acest meci. Plus personalitatea pe care o oferă, pe teren, ca jucător”, a spus Antonis Constantinides, antrenorul Energiei. 

Frankie Sullivan, în afara lotului

Frankie Sullivan nu va face parte din lotul de jucători, pentru că nu l-a convins pe tehnicianul cipriot. „Frankie Sullivan va rămâne în afara lotului şi voi explica şi din ce motiv. Chiar dacă Porter Troupe a arătat foarte obosit la ultimele două-trei meciuri, pentru că a jucat foarte mult de când s-a accidentat. Frankie nu ne-a dat până acum acea siguranţă din afara semicercului, iar în acest context este dificil să-l laşi pe Porter în afara lotului la un meci cu cei de la BT Cluj. Ne gândim la acestă soluţie pentru meciul cu Lukoil, însă vom vedea ce se va întâmpla până atunci”, a spus Antonis Constantinides.

Din lotul Energiei mai lipseşte Dani Tudosă, în continuare accidentat. 

Meciul dintre U BT Cluj-Napoca şi Energia va începe la ora 20:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida şi va conta pentru etapa a-XI-a a Ligii Naţionale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite