Liceenii care au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon vor fi înmormântaţi mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmina şi Marius au murit împreună
Cosmina şi Marius au murit împreună

Cei doi liceeni din Tismana care au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon din cauza unei sobe pe lemne defecte vor fi înmormântaţi duminică, 12 decembrie.

Cosmina Teodora Şomâcu, în vârstă de 18 ani, şi Marius Iulian Poenaru, de 19 ani, erau logodiţi şi urmau să se căsătorească în acest an, după terminarea liceului. Cei doi erau elevi în ultimul an de liceu la Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ din Târgu Jiu şi locuiau împreună într-o locuinţă închiriată din apropierea liceului. Cei doi vor fi înmormântaţi mâine. 

Prietenii şi familiile sunt şocaţi de cele întâmplate şi au postate mesaje pe reţelele sociale prin care îşi exprimă regretul faţă de această tragedie. 

„COSMINA, o fiinţă care a dăruit exuberanţă, creativitate, optimism, îmbrăţişari şi iubire! Iar acum o tristeţe nemărginită! Dumnezeu să te aibă în pază, alături de MARIUS! Sincere condoleante familiilor voastre!“, a transmis Ramona Bureta pe Facebook.

„Odihneşte-te în pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul şi în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei şi pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!“, a postat Sergiu Daniel. 

Soba a avut probleme

Vecinii din zona unde a avut loc tragedia spun că soba a avut probleme şi că pe coş a ieşit un fum negru: „A venit proprietarea şi a deschis geamurile ca să se aerisească. Ştiu că le-a spus să nu mai facă focul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat, poate a mai rămas vreun lemn în sobă“. 

Descoperirea a fost făcută de mama fetei, care a venit în Târgu Jiu pentru că cei doi nu mai răspundeau la telefon. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite