Jumătate din spaţiile de cazare din Rânca sunt rezervate pentru perioada sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rânca va fi plină de turişti de sărbători
Rânca va fi plină de turişti de sărbători

Jumătate din spaţiile de cazare din Rânca sunt încă de pe acum rezervate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Proprietarii de cabane şi pensiuni au primit cereri chiar şi din partea turişti ruşi.

Hotelurile şi pensiunile mari au fost deja rezervate în totalitate pentru sărbătorile de ianră. Constantin Pănescu, proprietarul unei pensiuni, spune că locuri libere se mai găsesc la unităţile cu mai puţine locuri de cazare: „Cabanele care au mai puţine camere sunt încă libere, în rest majoritatea hotelurilor care au o capacitate mai mare au fost deja rezervate. Eu am rezervat marea majoritatea a locurilor între 1şi 5 octombrie şi pot spune că în zona de lângă pârtii, aproximativ jumătate din cabane şi hoteluri sunt rezervate. Anul acesta, ce-i drept, rezervările au fost făcute mai devreme. Avem şi grupuri de turişti din Rusia care şi-au rezervat locuri la Rânca, ei vor să petreacă de pe 30 decembrie până pe 10 ianuarie. Sunt şi români care sunt stabiliţi în Franţa şi în Germania şi vor să vină la Rânca de Revelion”, a precizat Constantin Pănescu, hotelier.

Oferte tentante

Preţurile sunt diversificate, în funcţie de condiţiile de cazare şi pachetele oferite.  „La hotel, tarifele sunt de 930 RON/persoană timp de 6 zile cu demipensiune şi două mese festive, în ceea ce priveşte partea de pensiune, preţurile pentru aceeaşi perioadă şi acelaşi pachet este de 790 RON/persoană. Meniul pentru mesele festive l-am pregătit deja şi va conţine aperitive bogate, sarmale, muşchi împănat, raţă umplută cu portocale, tort şi băutură la discreţie. Vom avea şi formaţie live, artificii în noaptea de Revelion, iar a doua zi am pregătit un carnaval pentru turişti cu măşti din partea casei”, a precizat Constantin Pănescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite