Declaraţii făcute de pasagera din maşina lui Căruntu, lovită de tren: „Am sărit, ţinându-mă de uşă, iar uşa fusese smulsă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina, în vârstă de 17 ani, din Târgu Cărbuneşti, a povestit pentru TV Sud momentele teribile prin care a trecut atunci când maşina în care se afla a fost lovită de tren, chiar pe partea ei.

Adina spune că nu a văzut semnalizarea, iar muzica era dată la maxim în maşină. Trenul a intrat în partea în care se afla ea. S-a ţinut de uşa care a fost smulsă şi a fost aruncată din maşină. 

„Niciunul dintre noi nu am văzut semnalul roşu, iar muzica în maşină era la maxim. Nu se auzea semnalul. Trenul a izbit doar în partea mea. Eu, în urma impactului, am ajuns pe lângă maşină. Am sărit, ţinându-mă de uşă, iar uşa fusese smulsă, iar el s-a dat singur jos“,

a spus Adina.

„Urma să mă lase acasă“

Adolescenta spune că are mai multe zgârieturi pe corp, dar nu este nimic grav. „Am tăieturi peste tot, zgârieturi, vânătăi. Nimic grav“.

Adina susţine, la fel ca omul de afaceri, că s-a întâlnit întâmplător cu acesta în Craiova: „În cunoşteam printr-o prietenă comună şi ne-am întâlnit întâmplător în Craiova în seara în care eu intenţionam să vin acasă. Mi-a spus că pot merge cu el, pentru că pleca spre Târgu Jiu. Fusese prin mall. Urma să mă lase acasă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite