Ce spune primarul acuzat că a certat un localnic care a strâns gunoaiele dintr-o pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic
Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic

Dumitru Vulpe (PNL), primarul comunei Câlnic, din judeţul Gorj, a reacţionat după ce a fost acuzat că a certat un localnic, care se doreşte contracandidatul său la alegerile următoare, că a strâns gunoaiele dintr-o pădure.

„Sărbătoarea a fost duminică, însă au fost ploi torenţiale şi oamenii nu au putut intra să strângă gunoaiele. A stat ploaia şi am trimis beneficiarii venitului minim garantat şi am făcut curăţenie. Daniel Marius Pupăzan când a văzut că se face curăţenie a luat câşiva copii şi s-a dus acolo. Cum a putut să-i pună pe acei copilaşi să bage mâinile fără mănuşi în gunoaie? Cei de la ajutorul social care se aflau în pădure mi-au spus că a venit o persoană care filmează şi nu-i lasă să strâgă gunoaiele. Atunci i-am solicitat prezenţa şefului de post să vedem ce întâmplă. Am mers acolo şi am constatat că era el împreună cu mai mulţi copii. El a filmat containerele umplute de oamenii de la ajutorul social. El nici nu a avut saci. A stat acolo foarte puţin, cât să facă nişte fotografii. El cu asta se ocupă şi nu este o persoană interesantă pentru mine. Se duce şi se filmează că face nu ştiu ce acţiuni, dar în realitate nu face nimic“, a spus Dumitru Vulpe. 

Gunoiul a rămas în pădure după o sărbătoare care a avur loc duminica trecută. „În moentul în care era bâlciul în toi a venit o ploaie torenţială şi toată lumea a plecat repede, aşa că a lăsat o mizerie de nedescris, cu toate că le-am oferit comercianţilor saci de gunoi şi aveau la dispoziţie şi containere“, explică primarul. 


Citeşte şi 

VIDEO Localnic dintr-o comună gorjeană, certat de primar că a strâns gunoiul din pădure. „Ne-a spus să ne vedem de treabă“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite