Căsătorii de Valentine’s Day şi de Dragobete la Poarta Sărutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Târgu Jiu organizează şi în acest an căsătorii de Valentine’s Day şi de Dragobete la Poarta Sărutului.

Tinerii care vor să îşi unească destinele Valentine’s Day şi de Dragobete la Poarta Sărutului la Poarta Sărutului, operă a marelui sculptor Constantin Brâncuşi care simbolizează iubirea, trebuie să depună cererile la Primăria Târgu-Jiu. 

Taxa pe care o vor plăti cuplurile de Dragobete, este de 400 de lei, iar pentru Sfântul Valentin, de 100 lei până la ora 14:00, şi de 200 lei, ulterior. Tinerii trebuie să mai plătească 60 de lei taxa foto-video. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu spun că trei cupluri au solicitat relaţii în legătură cu ceremonia de Valentine’s Day.

De fiecare dată suntem implicaţi la aceste evenimente, de oficiere a căsătoriilor de Sfântul Valentin şi de Dragobete. Şi în acest an aşteptăm acele persoane interesate, care doresc să-şi unească destinele în aceste zile, să se prezinte pentru a depune documentele. Ca şi perioadă de înscriere, pentru căsătoriile de Sfântul Valentin este 2-5 februarie, iar pentru căsătoriile de Dragobete din 24 februarie, perioada de depunere a actelor este între 11 şi 13 februarie. Ca şi documente necesare sunt: actele de identitate ale viitorilor soţi în original şi copie xerox; certificatele de naştere ale fiecăruia în original şi xerox; certificatele medicale privind starea sănătăţii care sunt valabile 14 zile de la data emiterii şi care trebuie să cuprindă expres sintagma se poate sau nu se poate căsători; dovada desfacerii căsătoriei anterioare, pentru persoanele care au mai fost căsătorite, iar pentru persoanele văduve, certificatul de deces al partenerului. Mai e necesar un timbru fiscal de 2 lei, dar şi prezenţa ambilor soţi la depunerea actelor”, a declarat Dan Laurenţiu, directorul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite