Cadouri speciale oferite medicilor de la spital şi ambulanţă. Copiii care le-au realizat: „Am vrut să le mulţumim“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţă Foto A. Ion
Obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţă Foto A. Ion

Zece copii care participă la cursurile de Artă plastică şi decorativă la Centrul de Cultură şi Artă „Cobiliţa“ le-au oferit joi, 25 noiembrie, cadouri cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de urgenţă Târgu Jiu şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Este vorba de obiecte decorative realizate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Micuţii artişti au fost primiţi de reprezentanţii celor două instituţii, care le-au mulţumit pentru gestul frumos.

Alexandru, unul dintre micii artişti, a spus că a dorit să le mulţumească medicilor pentru munca lor în aceşti ani dificili: „Am vrut să le mulţumim medicilor şi angajaţilor de la Ambulanţă şi Spital pentru tot ce au făcut în aceşti ani. De asemenea, am făcut mai multe desene şi m-am gândit că îi vor bucura pe copiii internaţi la Pediatrie”

Aura Stoenescu, de la Asociaţia Pro Vertical şi Centrul de Cultură şi Artă „Cobiliţa”, a spus că ideea i-a aparţinut chiar lui Alexandru: „Copiii au lucrat cu multă dăruire aceste obiecte. Ideea i-a aparţinut lui Alexandru, unul dintre cursanţi, prezent astăzi la eveniment. Au vrut să le facă o bucurie atât pacienţilor internaţi la Pediatrie, cât şi medicilor şi angajaţilor de la Spital şi Ambulanţă. Pentru aceşti copii, medicii şi asistenţi sunt eroi şi au vrut să le mulţumească! De aceea şi proiectul se numeşte «Vă mulţumim!»”

Ce lucrări speciale au realizat micuţii artişti

Foto Alin Ion

cadouri spital gorj

Obiectele decorative au ca tematică Sărbătorile de iarnă: oameni de zăpadă, brăduţi de Crăciun în miniatură, coroniţe frumos decorate, dar şi zeci de desene şi picturi care vor înveseli micuţii internaţi la Pediatrie.

Foto Alin Ion 

cadouri spital gorj

Lucrările au fost realizate cu migală şi multă pricepere de copiii din clasa de Artă Plastică şi Decorativă a Centrului de Cultură şi Artă „Cobiliţa”. Oaspeţii au fost primiţi în curtea SJU Târgu-Jiu de către Dumitru Vienescu - managerul SJU Târgu-Jiu, doctorul Claudiu Constantinescu - managerul SAJ Gorj, medicul Simona Işfan - şefa Secţiei Pediatrie, Laura Mătrăgună - directorul de îngrijiri medicale al SJU Târgu-Jiu şi alţi reprezentanţi ai celor două instituţii.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Supermarket amendat de ISU pentru gardurile care delimitează accesul clienţilor cu certificate verzi

Un profesor care dădea examen pentru postul de director a încercat să fraudeze proba de competenţe digitale

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite