Bătrână rătăcită în pădure găsită cu ajutorul unui câine dresat

0
Publicat:

O bătrână în vârstă de 77 de ani, care s-a rătăcit în seara zilei de luni, 20 februarie, a fost găsită cu ajutorul unui câine dresat, la o distanță de aproximativ doi kilometri de locuință.

Bătrâna a fost găsit cu ajutorul unui câine Foto: Poliția Gorj
Bătrâna a fost găsit cu ajutorul unui câine Foto: Poliția Gorj

Câinele nu este la prima acțiune încheiată cu succes. „Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Polovragi au fost sesizați despre faptul că o femeie de 77 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În scurt timp, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi şi voluntari, care au efectuat verificări în zonă.

Pentru că în astfel de cazuri orice minut contează, la activitatea de căutare s-a alăturat și Vas, câinele de urmă, împreună cu conductorul său, Băleanu Eugen și plutonier Dobârceanu Ion din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

După aproximativ o oră, femeia a fost găsită, teafără, într-o zonă împădurită, la o distanță de mai bine de doi kilometri de locuință. Femeia le-a relatat polițiștilor că s-a rătăcit și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Pentru Vas nu este prima misiune îndeplinită cu succes, acesta participând până în prezent la numeroase activități de căutare“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite