Bărbatul care şi-a violat propria fiică a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Aveloiu a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare
Constantin Aveloiu a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare

Bărbatul din comuna Stăneşti care a fost trimis în judecată pentru că şi-a violat propria fiică a primit o pedeapsă mai mare cu patru ani.

Constantin Aveloiu va sta mai bine de 12 ani după gratii, pentru că şi-a violat, vreme de doi ani, fiica adolescentă. „Majorează pedeapsa aplicată de la 8 ani închisoare la 12 ani închisoare, la care se adaugă şi pedeapsa de 8 luni închisoare aplicată prin s.p 208/24.04.2014 a Judecătoriei Tg. Cărbuneşti pentru care a fost revocat beneficiul suspendării condiţionate, urmând să execute pedeapsa de 12 ani şi 8 luni închisoare. (…) Majorează cuantumul daunelor morale la care a fost obligat inculpatul către partea civilă de la 30.000 lei la 50.000 lei”, 

se arată în sentinţa Curţii de Apel Craiova.

Şi-a înregistrat propriul tată

Constantin Aveloiu era divorţat de soţie din 2002, iar fiica cea mare i-a fost încredinţată spre îngrijire. Potrivit procurorilor, la vârsta de 13 ani, fata a fost agresată sexual de propriul tată. Vreme de doi ani, abuzurile au continuat, până când fata, elevă la un liceu din Târgu-Jiu, s-a decis să-l dea în vileag şi l-a înregistrat în timp ce tatăl îi cerea să-i satisfacă poftele sexuale şi i s-a plâns mătuşii sale, care a anunţat autorităţile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite