Băiat de 14 ani găsit mort în baie de către părinți. Familia e în stare de șoc și a refuzat transportarea fiului la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de numai 14 ani a fost găsit fără suflare, în dimineața de duminică, 12 noiembrie, în baia casei în care locuia împreună cu părinții, din cartierul Meteor, al municipiului Târgu Jiu.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca trupul neînsuflețit să fie dus la Medicina Legală
A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca trupul neînsuflețit să fie dus la Medicina Legală

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut să-i salveze viața minorului. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate cauzele morții, însă sunt luate în calcul două variante: infarct sau intoxicație cu monoxid de carbon.

Familia este șocată de cele întâmplate și a refuzat ca trupul neînsuflețit să fie ridicat și transportat la medicină legală, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, astfel că a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Tânăr de 27 de ani mort după un meci de fotbal

Duminică, 12 noiembrie, un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, a fost înmormântat, după ce a făcut infarct la scurt timp de la o partidă de fotbal jucată cu prietenii. Renato trăia și lucra în Cluj-Napoca. 

În 8 noiembrie, tânărul s-a întâlnit cu mai mulți prieteni ca să joace fotbal. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit. Medicii legiști au stabilit că a suferit un infarct. Decesul tânărului este surprinzător, deoarece acesta nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Tânărul lucra în Cluj, nu era căsătorit și era al doilea copil al familiei Popescu, din satul Cartiu, comuna Turcinești.

Un alt tânăr din județul Gorj a murit în Anglia. Alexandru Popa, un tânăr în vârstă de doar 32 de ani, din comuna Turburea, a murit în condiții suspecte, fiind găsit decedat în casa în care locuia, în Anglia.

Localnicii și autoritățile din comuna natală au demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit al tânărului care a murit în Anglia. Tânărul era plecat în străinătate de aproximativ șase ani și era bine văzut la locul de muncă, astfel că a fost propus să ocupe o funcție de conducere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite