Bacalaureat 2017. „Subiectele au fost uşoare. Mă aştept la nota 10“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţii au fost aşteptaţi de părinţi
Candidaţii au fost aşteptaţi de părinţi

Bacalaureat 2017: Aproximativ 3.000 de candidaţi au susţinut astăzi proba la Matematică sau Istorie, în funcţie de profilul absolvit.

Candidaţii de la probele la Matematică şi Istorie de la examenul de Bacalaureat 2017 au susţinut că subiectele asu fost facile şi se aşteaptă să obţină note mari.

Bacalaureat

Vlad , absolvent al Colegiului Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, la profilul matematică-informatică engleză intensiv, a ieşit primul din centrul de examinare: „Subiectele au fost uşoare. Am susţinut examenul la Matematică. Mă aştept să obţin nota 10. Vreau să merg la Facultatea de Automatică de la Timişoara sau la Informatică la Universitatea de Vest“. 

Marius Jugravu a susţinut examen  la Istorie. El a precizat că subiectele au fost uşoare:

      „Subiectele mi s-au părut foarte uşoare. Am avut de prezentat două fapte istorie ale secolului XV şi România postbelică. A fost chiar simplu. Am terminat repede. Mă aştept să obţin peste 8. Vreau să merg mai departe la Facultatea de litere de la Universitatea de Vest“. 

„Subiectele au fost mediocre“

Bogdan, absolvent al liceului la Colegiul Naţional „Spitu Haret“ din Târgu Jiu, a susţinut examen la Matematică. El spune că subiectele au fost abordabile: „Subiectele au fost foarte uşoare la Matematică. Mi s-au părut foarte accesibilă. Oricine putea să ia notă mare, dacă se străduia puţin. La primul subiect a fost ceva de numere complexe, la a doua parte determinanţi şi sisteme. Sper să iau în jur de 9“.

Bacalaureat

Mircea Lungu, absolvent al Liceului Teologic, a scris şase pagini la proba la Istorie şi speră să obţină o notă bună: „Am susţinut proba la Istorie. Subiectele au fost mediocre. Nu au fost nici foarte grele, dar nici foarte uşoare. Puteam să fac mai mult. Am scris şase pagini. Sper să obţin peste 8. Vreau să merg la Facultatea de Psihologie“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite