Au intrat cu ATV-urile pe un sector închis de pe Transalpina ca să se distreze VIDEO

0
0

Persoane necunoscute au intrat cu ATV-urile pe sectorul închis de drum de pe Transalpina, cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, pentru a se distra, deși riscurile producerii de accidente a fost ridicat.

Pe Transalpina se observă urme pe zăpada căzută Foto: captură Facebook
Pe Transalpina se observă urme pe zăpada căzută Foto: captură Facebook

Reprezentanții administratorului drumului, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, au observat urme pe zăpada căzută la înălțimi de aproximativ 2000 de metri, care este închis circulației publice de la jumătatea lunii noiembrie.

Cristi Tudor, reprezentantul DRDP Craiova, a spus că echipajele de salvare pot să ajungă foarte greu la cei care se aventurează în aceste zone și sunt implicați în accidente: „Reamintim participanților la trafic că circulația rutieră pe DN 67C, Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, și DN 7C, Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, este ÎNCHISĂ tuturor categoriilor de vehicule, inclusiv ATV!

În cazul producerii unor evenimente rutiere pe aceste sectoare de drum, intervenția echipajelor de urgență poate să fie întârziată din cauza zăpezii și a gheții de pe partea carosabilă.

Imaginile cu urmele lăsate de ATV-uri pe DN 67C, Transalpina, sunt din zona Vârfului Urdele“.

Cei care se aventurează pe aceste porțiuni închise circulației din cauza zăpezii pot să suporte accidente sau să rămână înzăpeziți, iar accesul salvatorilor este foarte dificil

Transalpina este cel mai înalt drum din România, care atinge cel mai înalt punct, 2.145 de metri, în zona Urdele. Drumul are o lungime totală de aproximativ 150 de metri, dintre care aproximativ 25 de km. sunt închiși circulației.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri