Au furat banii din încasări din hotelul în care erau cazaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri, din judeţul Buzău, au fost reţinuţi de poliţişti din Gorj pentru 24 de ore. Aceştia sunt acuzaţi că au furat banii aflaţi în biroul administratorului şi încasările din aparatele electronice de jocuri de noroc.

Cei trei tineri era cazaţi într-un hotel din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj. Administratorul societăţii a sesizat poliţia după ce a constatat dispariţia banilor. 

„În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că în perioada de 20-26 octombrie a.c., trei tineri, cu vârste de 19 şi 30 de ani, toţi din judeţul Buzău, în repetate rânduri şi pe timp de noapte, ar fi intrat, fie împreună sau individual, în restaurantul hotelului unde erau cazaţi, de unde ar fi luat, fără drept, cheile de la biroul administratorului şi ar fi sustras diferite sume de bani ce se aflau pe birou. Tot din bar ar fi luat cheile de la un aparat de jocuri electronice, sustrăgând din aceasta banii din încasări.

În continuare se desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, toţi trei fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Cei trei vor fi prezentaţi astăzi, cu propuneri legale, Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri