Atenţie ce cumpăraţi! Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au găsit materiale de construcţii expirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui un control efectuat de reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj au fost găsite mai multe produse expirate, motiv pentru care s-a dispus retragerea lor de la vânzare şi amendarea comercianţilor prinşi în această situaţie.

Timp de 18 zile, comisarii au verificat 10 agenţi economici din Gorj, care vindeau fie materiale de construcţii, fie încălţăminte. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproape 25.000 de lei. „Controlul a scos în evidenţă mai multe nereguli: comercializarea de materiale de constructii, chit de geamuri, oxizi, pigmenţi, cu termen de valabilitate expirat, neafişarea la locul de desfăşurare a activităţii a denumirii şi a sediului social, aşa cum au fost înregistrate în registrul comerţului, afişarea preţurilor în mod nevizibil şi într-o formă echivocă, greu de citit", au anunţat comisarii de la Protectia Consumatorilor Gorj.

La încălţăminte s-a urmărit modul de etichetare. Comisarii spun că trebuie ca pentru pantofi sau cizme să fie afişate informaţii despre fiecare produs în parte, astfel încât consumatorul să nu fie indus în eroare.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite