Agent de pază amendat de poliţişti după ce a lovit o elevă cu un pistol cu bile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent al unei firme de pază din Târgu Jiu a fost amendat de poliţişti după ce, marţi seară, a tras pe stradă cu un pistol cu bile, de jucărie, Poliţia fiind sesizată de către o elevă de 17 ani care a fost lovită de una din bile.

Incidentul s-a petrecut în zona Colegiului Economic "Virgil Madgearu", în apropiere de Coloana Infinitului, unde îşi are sediul şi firma la care lucrează agentul de pază, transmite Mediafax.

Acesta le-a explicat iniţial oamenilor legii că fiul său, de şase ani, s-ar fi jucat cu pistolul-jucărie şi ar fi tras la întâmplare, agentul menţionând că l-a luat pe băiat cu el la firmă pentru că nu avea cu cine să îl lase acasă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisar Daniel Tică, ancheta poliţiştilor arată că agentul de pază a folosit pistolul jucărie şi a tras cu acesta mai multe bile de plastic.

Agentul a fost amendat cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, eleva care a fost lovită de una din bilele de plastic neavând nevoie de îngrijiri medicale, ea recunoscând că mai mult s-a speriat pentru că nu ştia ce a lovit-o.
Gigi Ciuncanu, corespondenti@mediafax.ro

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite