Afaceristul Gabriel Sulugiu a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulugiu a ajuns în spatele gratiilor
Sulugiu a ajuns în spatele gratiilor

Instanţa de judecată a Curţii de Apel Craiova a decis, aseară, emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele omului de afaceri gorjean Gabriel Sulugiu.

Omul de afaceri a fost reţinut, la începutul acestei luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, sub acuzaţia de ameninţare, şantaj şi cămătărie. Acesta a fost prezentat instanţei de judecată a Tribunalului Gorj, pentru emiterea mandatului de arestare preventivă, dar completul de judecată a hotărât respingerea solicitării procurorilor şi cercetarea lui Sulugiu în stare de libertate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a declarat recurs împotriva acestei sentinţe, iar Curtea de Apel Craiova s-a pronunţat aseară în acest dosar. Pe numele omului de afaceri Gabriel Sulugiu a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. 

Deposedat de un autoturism în valoare de 30.000 de euro

Un om de afaceri din Târgu-Jiu, care deţine o firmă de construcţii, a depus o plângere penală împotriva lui Sulugiu prin care îl acuza că pe parcursul anilor 2009-2010, prin ameninţări şi şantaj, a trebuit să-i returneze lui suma de 535.000 de lei în contul unui împrumut de 200.000 de lei. Mai mult decât atât, potrivit anchetatorilor, Dragoş Talianu a fost determinat de Sulugiu să-i cesioneze, în contul datoriei, suma de 360.000 de lei pe care firma sa o avea de încasat de la Primăria Tg-Jiu, în urma executării unor lucrări de construcţii. De asemenea, Talianu a fost deposedat de Sulugiu de un autoturism Mercedes CLS, în valoare de 30.000 de euro. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite