Vindea produse de protecţia plantelor fără a avea autorizaţie eliberată de Agenţia Fitosanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Dâmboviţa cercetat de poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase pentru vânzarea produselor de protecţia plantelor fără a avea autorizaţie eliberată de Agenţia Fitosanitară.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu reprezentanţii D.SP şi D.S.V.S.A, au efectuat un control la o societate comercială administrată de un bărbat de 62 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în anul 2019, acesta ar fi efectuat operaţiuni cu produse de protecţia plantelor fără a avea autorizaţie eliberată de Agenţia Fitosanitară Dâmboviţa şi certificat de atestare fiscală”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, deţinere, precum şi orice operaţiune privind circulaţia produselor ori substanţelor toxice, cultivarea în scop de prelucrare a plantelor care conţin astfel de substanţe ori experimentarea produselor sau substanţelor toxice, fără drept, faptă prevăzută de art. 359 alin.1 din Codul Penal.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite