VIDEO Parlamentarii de Dâmboviţa şi-au primit certificatele de validare a mandatelor din partea BEJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicienii care au prins un loc de parlamentar au fost validaţi, vineri, 16 decembrie, de către Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa. Ceremonia de validare a mandatelor de parlamantari a avut loc în Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

PSD a obţinut cele mai multe mandate de parlamentar în Dâmboviţa, două de senator şi cinci de deputat, PNL are două mandate, unul de senator şi unul de deputat, iar USR a obţinut un mandat de deputat, conform rezultatelor finale oficiale publicate, joi, de BEC.

Patru din cele zece mandate de parlamentar de Dâmboviţa au fost obţinute în urma procesului de redistribuire. PSD are patru mandate de deputat obţinute direct şi unul prin redistribuire, un mandat de senator obţinut direct şi unul prin redistribuire. PNL a obţinut direct un mandat de deputat şi, prin redistribuire, un mandat de senator, iar USR are, în urma redistribuirii, un mandat de deputat în judeţ.

Potrivit listelor, cei şapte deputaţi de Dâmboviţa vor fi Rovana Plumb (PSD), Leonardo Badea (PSD), Carmen Holban (PSD), Ştefan Corneliu (PSD), Oana Vlăducă (PSD), Cezar Preda (PNL), Dumitru Lupescu (USR). 

Cei trei senatori ai judeţului, conform listelor partidelor, vor fi Adrian Ţuţuianu (PSD), Titus Corlăţean (PSD), Iancu Caracota (PNL). 

În Dâmboviţa vor fi trei mandate de senator şi şapte de deputat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite