VIDEO Hoţul care a dat spargerea la 20 de magazine din Târgovişte a furat numai bani. Vânzătoare: „A luat suficient”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MAGAZINE SPARTE TGV

Mai multe spargeri au avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Târgovişte. Un individ din Perşinari, recidivist, a spart mai multe magazine şi sediile unor societăţi comerciale, de unde a furat în special bani.

Acţiunea individului a fost filmată de mai multe camere de surpaveghere, ceea ce înseamnă că poliţiştii vor da uşor de urmă suspectului. Deocamdată nu se cunonaste prejudiciul însă se presupune că în jur de 20 de magazine ar fi fost prădate.

Alarma s-a dat luni dimineaţă, când angajaţii au ajuns la muncă. Au găsit uşile forţate, iar unele magazine devastate. Hoţul n-a ţinut cont de nimic şi practic a intrat în mai toate magazinele din centrul oraşului.

„S-au furat bani. Vânzarea de ieri. A luat suficient. Alarma a fost pusă. Era activată şi totuşi nu a venit nimeni. E a doua oară când ni se întâmplă. Şi anul trecut s-a întâmplat, dar s-a rupt doar clanţa”, ne-a povestit o vânzătoare.  

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte efectuează cercetări în cazul a trei reclamaţii de furturi de la 3 agenţii de turism de pe rază localităţii Târgovişte. Urmează să se stabilească cu exactitate toate împrejurările acestor evenimente”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Ciudat este faptul că individul şi-a putut face de cap în centrul oraşului, fără că nimeni să-l observe, deşi unele alarme au sunat când acesta a pătruns în magazine.

Criminaliştii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi înceracă acum să dea de urma suspectului.

Dacă va fi prins şi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă după gratii ani grei pentru savârşirea infracţiunii de furt calificat.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite