Unde au găsit anchetatorii armele cu care interlopul Turcu îl ameninţa pe şeful Poliţiei Dâmboviţa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arme turcu

Poliţiştii l-au dus, din nou, în atenţia procurorilor pe interlopul Dragoş Turcu, cel care în urmă cu câteva luni îi ameninţa pe oamenii legii şi pe şeful IPJ Dâmboviţa cu moartea. Grenada şi pistolul cu care s-a filmat într-un clip au fost găsite îngropate în curtea unei unui bărbat, rudă cu individul.

În urmă cu câteva luni, interlopul a postat pe Facebook o filmare în care spunea că îl aşteaptă „pregătit” pe şeful poliţiei din Dâmboviţa, să vină cu mai mulţi poliţişti şi să îi spargă uşa.

„Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc....vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3 (...). Vă aştept! Hai, Antofie după mine!”, spunea individul.

Interlopul era supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins conducând sub influenţa drogurilor, aşa că a început să îi ameninţe fluturând un pistol, dar şi o grenadă, arsenal cu care se lăuda că o să îi aştepte pe poliţişti.

La scurt timp, bărbatul de 40 de ani a fost prins şi arestat fiind acuzat de ultraj, deţinere de droguri pentru consum propriu fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Acum, oamenii legii au găsit armele cu care se lăuda interlopul, în curtea unei rude. 

Acesta este bănuit că ar fi transportat şi îngropat un pistol şi o grenadă în grădina locuinţei mamei acestuia, în vederea împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate şi a tragerii la răspundere a lui Dragoş Turcu, care momentan se află la penitenciarul Mărgineni.

Vineri, 19 noiembrie, cei doi bărbaţi, de 30 si 40 de ani, vor fi prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunerea de arestare preventivă. 

„Facem precizarea că faţă de bărbatul de 40 de ani, anterior, a fost dispusă măsura arestării preventive, cel în cauză aflându-se în Penitenciarul Margineni. De asemenea, acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de instigare la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 47 raportat la art. 342 din Codul Penal, şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal. Notă: Menţionăm că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumpţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunerea de arestare preventivă. 

Vă recomandăm şi:

Şeful Poliţiei Dâmboviţa, ameninţat de un interlop: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc, mă!” VIDEO

Interlop săltat din sala de fitness pentru ameninţare: „Noi diseară nu plecăm până nu mutilam un jandarm” VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite