Un primar şi un localnic, bătuţi de un bărbat prins că arunca gunoaie pe câmp. „Mi-a dat în falcă, la ochi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul comunei Dobra, Dan Nica, (Foto: drepata) şi un localnic, au fost bătuţi  de un bărbat prins că descărca deşeuri pe un câmp
Primarul comunei Dobra, Dan Nica, (Foto: drepata) şi un localnic, au fost bătuţi  de un bărbat prins că descărca deşeuri pe un câmp

Primarul comunei Dobra, din Dâmboviţa, a fost bătut de un bărbat pe care l-a prins că arunca gunoi pe câmp. Alături de primar se mai afla un bărbat care s-a ales cu o lovitură urâtă în zonă capului şi care a necesitat intervenţia ambulanţei.

Bărbatul prins că arunca gunoi pe câmp a devenit agresiv când a fost tras la răspundere.

„A venit şi m-a luat la bătaie în câmp, în locul în care a aruncat şase maşini de fier vechi. A fost anunţată Poliţia şi Garda de Mediu. A aflat că a fost anunţată poliţia, s-au făcut sesizări şi a venit spunând că de ce primarul îşi permite să anunţe poliţie că aruncă ei fier pe câmp şi pe toate drumurile”, a declarat  Dan Nica, primarul comunei Dobra.

După ce mai multi cetăţeni din comună i-au reclamat prezenţa gunoiului pe un câmp din localitate, primarul a mers să investigheze.

„Mi-a dat cu piciorul şi pumnii. A fost foarte violent? Eu m-am băgat să îi despart şi m-a trosnit pe mine. Eram acolo cu domnul primar. A zis că mă mută de acolo din curtea mea., dar nu are cum să mă mute”  a spus bărbatul care l-a însoţit pe primar, care s-a ales cu ochiul umflat.

„A început să mă ia la pumni. Băiatul de lâng mine a sărit în apărare, în ajutorul meu, l-a prins băiatul lui de mâini şi el i-a tras pumni, se vede cum i-a umflat ochiul şi lui şi mie. Mi-a spus că ce, am ajuns eu primar şi trebuie să fac ordine în comună? Asta e, a trebuit să încasez nişte pumni. Nu am ripostat, pentru nu mi-am permis în postura mea. Mi-a dat în falcă, la ochi, sus aici în umărul obrazului. Depun plângere penală pentru  lovire, ultraj, m-a şi înjurat””, a mai spus edilul.

Adus la poliţie, la audieri, bărbatul acuzat că i-ar fi lovit pe cei doi, a negat şi a spus că nu ştie despre ce e vorba.

Acuzaţia adusă agresorului sunt de ultraj şi lovire sau alte volenţe. Cazul a ajuns acum în atenţia procurorului, însă între timp, în comună, poliţia patrulează pentru a preveni izbucnirea unui alt eventual conflict între părţile implicate. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite