DN 71, la intrare în Pucioasa, inundat pe o porţiune de 700 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
chindia tgv

Ploile abundete au creat probleme şi în judeţul Dâmboviţa. Mai multe echipaje de pompieri intervin în mai multe locaţii pentru degajarea apei din gospodării inundate în localităţile Pucioasa, Fieni, Brăneşti, Măneşti şi Potlogi, după o repriză de ploi abundente. Şi drumurile principale au fost afectate.

„Se intervine pentru evacuarea apei în Pucioasa pe strada Carierei şi la alte 2 gospodării, în Proboiu (Brăneşti) la 4 gospodării, în Fieni apa a intrat pe o scară de bloc şi a afectat şi 4 camere de la parter, în Româneşti (com. Potlogi) 2 gospodării şi în Drăgăeşti Pământeni (com. Măneşti).  La intrarea în Pucioasa, drumul naţional 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 metri”, au transmis pompierii de la ISU Dâmboviţa.

Peste 40 de pompieri acţionează pentru evacuarea apei cu 9 autospeciale de intervenţie şi mai multe motopompe. 

De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acţionează şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectat cu motopompe şi alte mijloace.

Judeţul Dâmboviţa este avertiazt cu Cod Portocaliu vineri, 28 mai, în intervalul 13:00 -21:00. Fenomenele meteo presupun instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitatile de apa vor depasi 40...60 l/mp.

chindia tgv
chindia tgv
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite