Transcarpatica. Braşovenii s-au apucat de treabă. Vor asfalta DJ 112F Moieciu, limita cu judeţul Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ 112F Moieciu-limita cu judeţul Dâmboviţa, face legătura cu viitoarea şosea Transcarpatica din Masivul Bucegi
DJ 112F Moieciu-limita cu judeţul Dâmboviţa, face legătura cu viitoarea şosea Transcarpatica din Masivul Bucegi

Consiliul Judeţean Braşov a finalizat negocierea pentru portofoliul de proiecte pe exerciţiul financiar 2014-2020 pe componenta de drumuri, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu.

Pascu a spus că, pe exerciţiul bugetar 2014-2020, vor primi finanţare doar acele drumuri care fac legătura cu coridoarele europene. Astfel, potrivit lui vicepreşedintelui CJ Braşov, drumurile care vor avea prioritate la finanţare sunt DJ 112F Moieciu-limita cu judeţul Dâmboviţa, un drum turistic care va face legătura cu viitoarea şosea Transcarpatica din Masivul Bucegi, DJ 104 A Perşani care va face legătura cu localităţile de pe versantul nordic al Munţilor Făgăraş şi oraşul Victoria, spre Transfăgărăşan şi DJ 104 B respectiv D care va lega municipiul Făgăraş de Sighişoara.

De asemenea, la solicitarea conducerilor CJ Covasna şi respectiv CJ Harghita, a fost inclus printre priorităţi DJ 131 Măieruş-Augustin-Apaţa, care va face legătura cu localitatea Baraolt din judeţul Covasna, până la Odorheiul Secuiesc în judeţul Harghita.

Conform lui Pascu, pentru o alternativă la DN1 se va moderniza DJ 102 I care pleacă din zona Brădet, de lângă Barajul de acumulare de la Tărlung-Săcele spre Valea Doftanei-Câmpina, iar autostrada Braşov-Sibiu care va face legătura cu autostrada Deva-Orăştie spre Ungaria, care se va lega de autostrada Braşov-Comarnic, figurează de asemenea printre proiectele prioritare ale Braşovului. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite